Maritimhistorisk Konference, maj 2022 i Holbæk

I dagene 20. – 22. maj 2022 finder Maritimhistorisk Konference 2022 sted på det smukt beliggende Hotel Sidesporet ved I dagene 20. – 22. maj 2022 finder Maritimhistorisk Konference 2022 sted på det smukt beliggende Hotel Sidesporet ud til Holbæk Fjord. Formålet med konferencen er at forene forskere, entusiaster, studerende og professionelle om den fælles interesse for søfartens historie og Danmarks levende maritime kultur.

Udover de mange interessante oplæg er der bl.a. også en guidet tur på Holbæk Havn med besøg på Nationalmuseets afdeling for søfart og maritime håndværk, inkl. træskibsværftet, og naturligvis den traditionelle og hyggelige bogauktion!

Deltagergebyr

Enkeltværelse: 3400 kr.
Delt dobbeltværelse pr. person: 2700 kr.
Uden overnatning: 1900 kr.

Priserne dækker udover to overnatninger også al forplejning og guidede ture. Forplejningen består bl.a. morgenbuffet, frugt, kaffe, kage, 2x frokost inkl. øl/vand og 2x toretters menu – efter kokkens valg, inkl. ½ flaske vin. Køkkenet er dansk/fransk med et erfarent og dygtigt kokketeam.

Opkrævningen sendes tidligst ud sidst på vinteren, så hvis du har meldt dig til i god tid, kan der godt gå en måned eller mere, før du modtager mail ang. betaling.

Priserne er de samme for oplægsholdere (bortset fra enkelte særligt inviterede) og alm. deltagere. Det kan godt lade sig gøre kun at deltage én dag som deltager uden overnatning til en reduceret pris.


Hotel Sidesporet

Vi er glade for at kunne afholde Maritimhistorisk Konference 2022 på Sidesporet i Holbæk. Sidesporet er er et hotel- og konferencecenter med egen restaurant lige ved havnen med udsigt over Holbæk Fjord og tæt på både byens centrum og station. Der er tog til Holbæk direkte fra Købehavn, Kalundborg og Nykøbing Sjælland og parkeringsplads lige ved hotellet. Hotellet ligger på Ahlgade 1B.

Læs mere om Sidesporet her.


Tilmelding af oplæg

Hvis du har lyst til at holde et oplæg på konferencen, hører vi meget gerne fra dig. Et oplæg kan være en præsentation af et forskningsprojekt, studiefelt eller en spændende fortælling om livet til søs – der er rige muligheder. Et oplæg varer ca. 15 min. + spørgsmål. Der kan bruges både billede og lyd.

Vi kan ikke love, at oplægget bliver optaget på konferencen, men vi gør vores bedste for at komme alle i møde og skabe et afvekslende og givende program.

Sidste frist for tilmelding af oplæg er 1. februar 2022.

Tilmelding sker til museumsinspektør Thorbjørn Thaarup på tt@mfs.dk.

Sammen med oplægget må man gerne sende 4-5 linjer om oplægget, et billede der passer til emnet og et billede af sig selv. Dette bruges på hjemmesiden, på Facebook og i programmet.


Tilmelding uden oplæg

Man kan melde sig til som alm. deltager helt frem til 10. april 2022. Tilmelding sker til museumsinspektør Thorbjørn Thaarup på tt@mfs.dk.


Program

Det færdige konferenceprogram med beskrivelser af alle oplæg og info om tider og steder vil ligge klar i slutningen af februar. Det bliver sendt ud til alle tilmeldte og sendt ud som reklame i bredere kredse. Det bliver også delt ud til konferencen.


Specielle ønsker til forplejning

Hvis man ønsker vegetarisk/vegansk kost eller særlig allergivenlig forplejning, så er det naturligvis helt ok. Man skal blot skrive det i tilmeldingen eller senest 14 dage før konferencen til Thorbjørn Thaarup på tt@mfs.dk.

Sidesporet skriver i den anledning:

“Køkkenet skal nok sørge for at der er noget alle kan spise – men jeg kan ikke på forhånd oplyse hvad der bliver serveret til dem der skal have specialkost. Det beslutter køkkenet på dagen.”


Konferencen på Facebook

Det vil glæde os, hvis brugere af Facebook vil melde som som deltagere eller som interesserede på konferencen Facebookbegivenhed her. På Facebook kan man snakke med andre interesserede og se regelmæssige opdateringer om konferencen.

Bemærk! For at melde sig til konferencen, er det ikke nok at trykke ‘deltager’ på Facebook. Man skal skrive til museumsinspektør Thorbjørn Thaarup på tt@mfs.dk.


Sidste nyt om konferencen

Vi opdaterer også løbende om konferencen her på siden. Herunder kan man altid se de fem sidste nyheder.